Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon

Blomster til udlandet

OBS! Vi kan for tiden desværre ikke levere til udlandet.
 

Spred blomsterglæde ud over Danmarks grænser

Ønsker du at få bragt en blomsterhilsen til en adresse i udlandet, klarer vi også det. Du kan bestille og betale for en blomsterhilsen til udlandet ved at ringe til os i vores åbningstid:

Tlf.nr.: 35 85 80 12
Mandag - fredag kl. 8.30 - kl. 16.00
Lørdag kl. 8.30 - 13.00

Ønsker du at bestille udenfor vores telefoniske åbningstid, kan du sende os en mail med alle bestillingsoplysningerne til: info@bloomit.dk. Vær opmærksom på at din bestilling pr. mail ikke er godkendt/gennemført, før du modtager en ordrebekræftelse pr. mail.​

I din mail har vi brug for følgende oplysninger:
Modtagers navn
Modtagers adresse, postnummer og by
Modtagers telefonnummer
Korttekst
Leveringsdato
Hvad du ønsker at få leveret.

Bemærk: Leveringsomkostningerne er højere end ved levering i Danmark. Vi tager desuden forbehold for, at der ikke leveres i alle lande.
 

Send blomster nemt til udlandet

Send blomster billigt til udlandet – vi kan levere i størstedelen af verdenen, herunder Sverige, Norge, Tyskland, England, Spanien, USA m.m. Vi samarbejder med floristnetværk på tværs af hele kloden, så du altid kan få leveret blomsterhilsener direkte til din bedre halvdel, ven, familiemedlem eller kollega – uanset hvor i verdenen de er.

Vi har stor erfaring med at sende din blomsterhilsen til udlandet. Med Bloomit foregår det professionelt og til en god pris. Alle udenlandske ordrer bliver håndteret af blomsterhandlere i din modtagers lokalområde. Det er din garanti for friske blomster, så din modtager kan nyde sin blomsterhilsen længst muligt.

Vi sørger for at binde en smuk buket og pakke den forsvarligt ind, så den når sikkert frem til din modtagers dørtrin. Er din modtager ikke hjemme til at modtage sin gave, kan blomsten henstilles ved døren. Hvis dette ikke er en mulighed, sørger den lokale florist naturligvis for at opbevare blomsten og at kontakte modtager, så denne ved, at der er en gave til afhentning.

Send blomster buket til udlandet
En smuk buket som denne lave, tætte lyserøde buket vil med garanti varme din modtagers hjerte.


 

Send chokolade og vingaver til udlandet

Vil du glæde en, du holder af, med en flot og velsmagende gave, kan vi også hjælpe med dette. Vi har et stort udvalg af udsøgte chokolade- og vingaver til enhver lejlighed og i mange forskellige prisklasser.

Men chokolade- og vingaver kræver ligesom blomster den rette indpakning og forsendelse. Lad os hjælpe dig med at sende skønne blomster og lækker konfekt til en, du holder af.

Send chokolade til udlandet - det er nemt, bekvemt og trygt at sende blomster og andre herligheder til udlandet via Bloomit. Vi sørger for, at din bestilling når sikkert frem til din modtager.

Send chokolade til udlandet
Denne chokoladegave med tilhørende blomst er et godt bud og vil glæde din modtagers øjne og gane.

Bemærk: Det er ikke i alle lande at det er muligt at levere vin og chokolade.