Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon

Butikkens åbningstider

Bloomit Odense butikken har adresse på Hjallesevej 73, 5230 Odense M og åbningstiderne er:

Grundet Covid-19 omstændighederne, er åbningstiderne stadigvæk en smule ændret:

Mandag - fredag kl. 8.30 - 17.30

Lørdag kl. 8.30 - 15.00

Søndag kl. 9.00 - 14.00

___________________________________

Almindelige åbningstider:

Mandag - onsdag kl. 08.30 - 17.30

Torsdag kl. 08.30 - 18.00

Fredag kl. 08.30 - 19.00

Lørdag kl.  08.30 - 15.00

Søndag kl. 09.00 - 14.00 

Helligdage kl. 09.00 - 14.00

 

Særlige åbningstider:

Valentinsdag d. 14. februar kl. 08.30 - 19.00

Skærtorsdag og langfredag - kl. 09.00 - 14.00

Påskesøndag - kl. 09.00 - 14.00

2. Påskedag - kl. 09.00 - 14.00

St. Bededag - kl. 09.00 - 14.00

Mors Dag /2. søndag i maj - kl. 07.00 - 16.00

Kristi Himmelfartsdag - kl. 09.00 - 14.00

Pinsedag - kl. 09.00 - 14.00

2. Pinsedag - kl. 09.00 - 14.00

Grundlovsdag - kl. 09.00 - 14.00

Lille juleaften (23/12) - kl. 08.00 - 18.00

Juleaften (24/12) - kl. 07.00 - 12.00

Juledag (25/12) - kl. 08.30 - 14.00

2. Juledag (26/12) - kl. 08.30 - 14.00

30. december - kl. 08.30 - 17.30

Nytårsaften - kl. 07.00 - 14.00

1. januar - LUKKET 

 

Webshoppen er altid åben, og vi besvarer henvendelser hurtigst muligt, dog ikke på helligdage.

 

Køb blomster i Odense

Hos din lokale blomsterhandler i Odense, har vi alt hvad hjertet begærer på lager.
Kommer du forbi, har du altså mulighed for at købe alt indenfor almindelige buketter, brudebuketter, bårebuketter, blomsterdekorationer, alverdens gavekurve med lækkert indhold og meget mere.

Udover alt dette finder du i vores blomsterbutik i Odense også en lang række spændende potter, planter og andet, som giver dig mulighed for at være kreativ i haven og hjemmet.

Vi ved, at blomster kan gøre en stor forskel, uanset om de er til dig selv eller en af dine kære. Derfor stræber vi altid efter at yde den bedste service, både når du besøger vores butik, og når du handler via vores webshop.

Vi har et stort samarbejdsnetværk med blomsterbutikker i hele Danmark, som gør os i stand til at levere blomster til alle danske adresser – og ofte endda samme dag de bliver bestilt!

Ønsker du at sende blomster til en bekendt i Odense eller resten af landet, kan du også gøre dette i vores fysiske butik.

 

Vi samarbejder med Danmarks bedste blomsterhandlere

Vores lokale blomsterhandlere har alle sammen mange års erfaring inden for blomsterhåndværket. Derudover bruger vores florister udelukkende friske blomster, hvilket er din garanti for en smuk kvalitetsbuket, hver gang du køber hos Bloomit.

Ønsker du en blomsterbuket udover det sædvanlige, kan vores blomsterhandlere naturligvis også hjælpe dig med at binde en helt unik buket. Mangler du blomster til et større arrangement, kan vi også rådgive om, og hvilke blomsterdekorationer egner sig til hvilke begivenheder.

Vi kan også rådgive dig om pasning og pleje af almindelige stueplante, så du får størst glæde af dine planter.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, hvad enten det drejer sig om vores services eller gode råd og tips til at forlænge levetiden på dine blomster.

 

Blomster til enhver anledning

Hos Bloomit finder du blomster, buketter og dekorationer til enhver anledning. Vi har både langstilkede roser, som er perfekte kærestegaver, farverige blomsterbuketter, som vil varme ethvert moderhjerte og skønne dekorationer, som vil pynte, hvor end de bliver stillet.

Blomster bringer glæde, fordi de er smukke at se på, dejlige at røre ved og behagelige at dufte til. Blomster giver os også så megen glæde, fordi de bruges til at cementere de bånd og relationer, der er mellem os mennesker.

Blomster er gode at give, fordi de udtrykker vores følelser og kan sige ting på vores vegne, som vi ikke selv kan. Derfor egner de sig som gaver i alle situationer, store som små. For eksempel er vi gode til at give gaver, når vi vil lykønske nogen, hvad enten det er i forbindelse med fødselsdage, jubilæer, dimissioner, mærkedage m.m.

Nogle gange giver vi endda også blomster uden grund, bare fordi vi har lyst til at gøre et andet menneske i vores liv glad.

Men vi giver også blomstergaver, når vi vil trøste nogen. For eksempel hvis vi kender nogen, som går igennem en hård tid eller ved begravelser, hvor vi via blomsterne udtrykker respekt for afdøde og medfølelse for de efterladte.

 

Vi har også dejlige gavekasser på hylderne

Bloomit er en blomsterforretning, men det betyder ikke, at vi kun har blomster og planter i vores udvalg. Vi fører også et bredt udvalg af herlige gavekurve fyldt med lækre specialiteter, såsom specialøl, eksklusiv lakrids og chokolade, gode vine m.m.

En gavekurv er en ideel gaveløsning, både når du kender din modtager rigtig godt, og når du kun kender din modtager perifert. Er du tæt på din modtager, kender du med stor sandsynlighed hendes eller hans præferencer for blomster, drikke og konfekt. Med denne viden in mente kan du udvælge en gavekurv, som er som skræddersyet til din modtagers smag. Kender du ikke din modtager så godt, vil en flot indpakket og fyldt gavekasse imponere.

Finder du ikke, hvad du søger efter, er du velkommen til at kontakte os, så vi i fællesskab kan lave en buket eller gavekurv lige efter dine ønsker.

 

Send blomster til Odense - og resten af landet

Vil du sende blomster til Odense eller omegn, bliver dine blomster bundet på vores eget værksted i Odense.

Webshoppen giver imidlertid mulighed for at sende til enhver adresse i resten af landet.

Vi har også stor erfaring og succes med at bringe blomster ud samme dag, som de er blevet bestilt. Vil du overraske en af dine kære i dag, bedes du lægge din ordre så tidligt som muligt, så en af vores erfarne florister kan binde din buket, og vores kurér kan køre den ud til din heldige modtager. Levering samme dag er også muligt til brofaste øer.


Når din modtagers adresse er udenfor vores geografiske område, sendes den derfor videre til en dygtig, lokal florist, som binder og leverer din blomst til døren.

 

Blomsterlevering er også muligt til udlandet

Ønsker du at sende en blomstergave, gavekurv eller noget helt tredje til en adresse i udlandet, kan dette også lade sig gøre. Her kan vi dog ikke tilbyde levering samme dag af logistiske årsager.

Kontakt os per mail eller telefon i vores åbningstid, og så skal vi nok sørge for, at din gave bliver fragtet sikkert frem til sin udenlandske destination.

Så bliver det ikke nemmere at sprede blomsterglæde!

 

Se flere af vores produkter her, og køb dem online eller i butikken på Hjallesevej:

Bestil blomster her.

Bestil vin og chokoalde her.

Bestil en flot gavekurv her.

Bestil blomster til begravelse eller bisættelse her.

Bestil blomster til bryllup her.